Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Strömstad

Lokalavdelningen i Strömstad är en aktiv förening med drygt 150 medlemmar. Tillsammans åker vi långfärdsskridskor, paddlar kajak och vandrar i skog och mark. Vi har också Mulle och andra barngrupper. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – välkommen att hänga med oss ut!

Välkommenkväll långfärdsskridsko

Nyfiken på långfärdsskridsko? Kom då på vår informationsträff nu på onsdag den 10 januari kl 19:00 på Roddklubben i Strömstad. Vi går igenom utrustning, basteori om isar och informerar om hur det går till på våra turer. Om isar och väder vill följer vi sedan upp med en pröva på/nybörjar-dag lördag den 13 januari. Skicka ett sms till Patrik Engström och anmäl dig till teorikvällen, tel 072 219 77 44. OBS – vid för få anmälningar ställs träffen in.

Söndagsöppet!

Välkommen till vår fina stuga vid Färingens strand. Vi har öppet varje söndag mellan kl 11-14. Fika finns till självkostnadspris. Välkommen!

Mer om stugan

Långfärdsskridskor

Vi är en av Sveriges mest aktiva skridskoklubbar. Lokalavdelningen ordnar ledarledda skridskoturer varje helg, i samarbete med främjarna i Tanum.

Våra turer

Registrera din e-post

Mycket information om våra aktiviteter spridas via vår webbplats och via e-post. Registrera dina kontaktuppgifter och intressen för att hålla dig uppdaterad!

Läs mer

Välkommen att vandra med oss!

Under sommarhalvåret arrangerar vi regelbundet vandringar i Strömstads omgivningar. De är öppna för alla intresserade och annonseras här på webben och i Strömstads Tidning. Dessutom har vi två vandringsgrupper som träffas regelbundet.

Läs mer

Kajak

Torsdagar kl 18:00 gör vi kamratpaddlingar, oftast utgår vi från föreningens container i Holkedalen. Vi har även andra aktiviteter, så håll utkik här på webben. Årets säsong är avslutad men välkommen att hänga med nästa år!

Mer information

Bli medlem

För att bli medlem är det smidigast att registrera sig via webben.

Registrera dig här

Hitta aktivitet

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.