Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Säsong 2023/2024

2024-04-09

En fantastisk skridskosäsong med många bra tillfällen till åkning! Vi har kunnat genomföra 20 turer under säsongen 23/24. Om man tänker att vi “hållit öppet” sen i början på december, innebär det att vi, i genomsnitt, har kunnat köra drygt en tur i veckan.

På de turer som genomförts har vi varit totalt 166 åkare från såväl FFV, som andra föreningar. Tillsammans har vi lagt drygt 440 skridskomil bakom oss. Det har funnits möjlighet att prova på de flesta is-och väderförhållandena. Från regn och sorbet-is till rena propagandadagar med strålande sol och nypolerade kärnisar.
Vi har fått uppleva Gripsholmsviken, fjärdarna kring Nynäshamn, Gränöfjärden utanför Dalarö och vår egen Torsbyfjärd, för att nämna några av de vatten vi besökt. I bildcollaget kan du se ett urval av höjdpunkterna från årets turer.
När Skridskosäsongen startar igen kommer vi som vanligt utlysa turer här på FB och på Skridskonätet. Vi ledare har haft många fina stunder på isen och vi hoppas att få återse er när isarna bär igen.