Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Allmänna villkor

Villkor gällande för medlemskap i Friluftsfrämjandet. Nedanstående villkor måste du godkänna för att kunna bli medlem.

Beskrivning av villkor

Friluftsfrämjandet Riksorganisationen (Friluftsfrämjandet) tillämpar personuppgiftslagen (1998:204) och värnar om den personliga integriteten. Denna beskrivning av villkor informerar medlemmar om vilka personuppgifter som samlas in och hur dessa behandlas på Friluftsfrämjandets webbplats.

  • De uppgifter som lämnas till Friluftsfrämjandet genom medlemsregistreringen används för medlemsadministration och för att kunna upprätthålla en hög service till våra medlemmar. Uppgifterna används bl.a. för att administrera utskick av erbjudanden om aktiviteter, medlemsförmåner och annan verksamhet som har koppling till din intresseregistrering.
  • Ledare och funktionärer har tillgång till samtliga personuppgifter i medlemsregistret. Dessa uppgifter används för medlemsadministration inom ramen för Friluftsfrämjandets verksamhet.
  • Samtliga medlemmar har tillgång till sina egna uppgifter i Friluftsfrämjandets medlemsregister. Medlemmarna ansvarar själva för att personuppgifterna uppdateras på sidan ”Mina sidor” eller genom att kontakta Friluftsfrämjandet. Friluftsfrämjandet kommer att lagra personuppgifterna i sina system så länge du är medlem i Friluftsfrämjandet. Vid uppsägning av medlemskap och när Friluftsfrämjandet inte längre behöver informationen för att ge dig den service du önskar kommer informationen att tas bort ur Friluftsfrämjandets system.

Genom registreringen av medlemskap samtycker du till att Friluftsfrämjandet Riksorganisationen får behandla uppgifterna för angivna ändamål.

Friluftsfrämjandet Riksorganisationen maj 2015

Ta del av det roliga!

Som medlem får du en prenumeration av populära magasinet friluftsliv, möjlighet till massor av aktiviteter, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer! Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag. Låt äventyret börja!

Bli medlem