Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

• Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...

Bli medlem i Friluftsfrämjandet

Friluftsfrämjandet är en riksorganisation där du söker medlemskap på nationell nivå - men väljer den lokalavdelning du vill tillhöra. Vi hoppas naturligtvis att du väljer Kinnekulle!

Som medlem kan du sedan delta i våra aktiviteter eller i någon annan lokalavdelnings äventyr.
Du har även en aktivitetsförsäkring som gäller på väg till, under aktiviteten och på väg hem.
Som medlem har du naturligtvis en rad medlemsförmåner. T ex 20 % rabatt på tågresor med SJ.
För detaljer om förmånerna klicka på medlemserbjudanden överst på sidan.
Vi uppskattar att du har en aktuell e-postadress så att vi kan nå dig med nyaste informationen.

Ta del av det roliga!

Som medlem får du en prenumeration av populära magasinet friluftsliv, möjlighet till massor av aktiviteter, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer! Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag! Låt äventyret börja.