Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Svedala

Häng med oss ut! Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Allt från barnverksamheten Skogsmulle och skogens värld till turer bland skog, vatten och fjäll. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga.
PS. Har du kanske drömt om att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt. Välkommen att kontakta oss!
 
Låt äventyret börja.

Kallelse till Årsmöte 5 mars 14:00-16:00, Friluftsfrämjandet Svedala Lokalavdelning

Härmed kallas du till Svedala lokalavdelnings årsmöte söndagen den 5 mars 14:00-16:00 i Svedala Folkets hus, Repslagaregatan 1. Alla årsmöteshandlingar finner du via denna länk:https://drive.google.com/file/d/0B9VjGjhoHeOeQ3BvYUljb255UEk/view?usp=sharing Valberedningsprotokoll och bokslut skickas ut inom kort Vi behöver veta att du kommer för att kunna beställa fika. Anmäl dig här senast måndagen den 27 februari. Välkommen! Styrelsen i Svedala LA

Hitta aktivitet

  • Sök MER

Hittade du inget av intresse?

Saknar du intressanta aktiviteter i ditt område? Då kan du vara med och påverka utbudet. Det är roligt!

Engagera dig

Nominering till Styrelsen samt Valberedningen

Till kommande årsmöte i Friluftsfrämjandet Svedala är det nu dags att börja nominera kandidater till styrelsen. I styrelsen får du bland annat vara med och påverka och utveckla föreningen. Vi söker en kommande ordförande och även ledamöter samt suppleanter. Vi söker även dig som vill vara med i valberedningen. Är du själv intresserad eller har förslag på nån annan person i föreningen? Hör av dig till oss! Har du frågor eller vill veta mer detaljer? Hör av dig till oss! Mvh Valberedningen - Linda Andersson och Tobias Sennö, valberedning.svedala@friluftsframjandet.se

Maila valberedningen

Program TUR-verksamhet

Nu är vårens program klart för TUR-verksamheten! Det finns ett flertal spännande vandringar att vara med på och även paddlingar samt en fotogrupp för de som vill utvecklas i sitt fotograferande och bildtänk. För ännu mer inspiration finns nu även tidigare program också upplagda.

Vandrings och TUR-verksamhet

Maila oss

Vill du veta mer eller har frågor? Tryck på knappen för att kontakta oss! Tänk på att skriva din mailadress i meddelandet för att underlätta för oss att svara dig.

Skicka mail

Kontaktuppgifter

E-mail (OBS tänk på att skriva ut din mailadress även i meddelandet)

svedala@friluftsframjandet.se

Adress

Friluftsfrämjandet Svedala
c/o Mattias Nettrander
Sjöfararevägen 31
231 32 TRELLEBORG