Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Här kan du läsa om vad som är aktuellt inom Region Mälardalen just nu.

Inspirationskväll Eskilstuna

Vi bjuder in till inspirationskväll i Eskilstuna onsdag 25 januari klockan 19-21 i Studiefrämjandets lokal på Västeråsvägen 90. Vi bjuder på fika samt på en inspirerande föreläsning med Friluftsfrämjandets ambassadör Sören Kjellkvist. Se inbjudan för mer information. Varmt välkomna!


God Jul och Gott Nytt År!

Vi på regionkontoret vill passa på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi hoppas att ni får sköna, lediga dagar med tid att njuta i naturen!


Vikingarännet söker VD

Vikingarännet, Sveriges största långfärdsskridskolopp, kommer genomföras den 12 februari 2017 under förutsättning att det finns is. Bolaget Vikingarännet söker ny VD och beskrivningen av rollen finns här.


Verksamhetskonferens

Den 26 november genomfördes årets verksamhetskonferens på Koppartälten i Hagaparken. Konferensen var mycket lyckad och totalt deltog 25 lokalavdelningar och vi var drygt 60 personer på plats. Presentationsmaterialet och en sammanfattning av de workshops som genomfördes finns här.


Workshop "Att synas"

Denna workshop var mycket uppskattad av deltagarna på sommarens ledarvecka. Nu får du som inte kunde komma en ny chans att fylla på med inspiration. Helt gratis!


Nyhetsbrev i nytt format

Från och med nu kommer de månatliga nyhetsbreven från Region Mälardalen att skickas ut via Apsis. Läs mer genom att klicka här!


Passa på!

Det finns platser kvar på höstens första fortbildning för fjälledare. Vi bjuder därför även in intresserade medlemmar att delta i kursen Första hjälpen med L-ABCDE för fjälledare.


Cykling med ledare

Är du ute och cyklar utan tydlig riktning? Häng med Friluftsfrämjandets erfarna MTB-ledare på cykelturer i höst!


Sista nyhetsbrevet innan sommaruppehållet!

Här kan du ladda ned juni månads nyhetsbrev. Vi vill samtidigt passa på att önska er alla en skön sommar!


Missa inte vår workshop på ledarveckan!

Region Mälardalen bjuder in till en workshop som sätter fart på kommunikationen.

Visa ytterligare 10 sidor