Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Här kan du läsa om vad som är aktuellt inom Region Mälardalen just nu.

Regionstämma 2017

Nu är det snart dags för regionstämma! Denna gång håller vi till på Koppartälten i Hagaparken, Solna, och datumet att hålla koll på är 1:a april. På denna sida lägger vi ut alla stämmohandlingar och det finns även en länk till anmälan ifall ni missat att anmäla er. Sista anmälningsdag är satt till fredag 24:e mars. Varmt välkomna!


Kajak- och vandringsprogram 2017

Nu är årets kajak- och vandringsprogram färdiga och finns att ladda ner här! Det finns många spännande aktiviteter att välja bland så låt er inspireras!


Vill du vara med och utveckla Friluftsfrämjandet?

Vi söker nya ledamöter till styrelsen för Friluftsfrämjandet Region Mälardalen! Regionens uppgift är att ge stöd och inspiration till Friluftsfrämjandets lokalavdelningar. Region Mälardalen fokuserar på att utveckla lokalavdelningarnas förmåga att synas med sin verksamhet, att locka nya medlemmar och ledare samt att behålla och utveckla våra duktiga ledare.


Inspirationskväll Eskilstuna

Vi bjuder in till inspirationskväll i Eskilstuna onsdag 25 januari klockan 19-21 i Studiefrämjandets lokal på Västeråsvägen 90. Vi bjuder på fika samt på en inspirerande föreläsning med Friluftsfrämjandets ambassadör Sören Kjellkvist. Se inbjudan för mer information. Varmt välkomna!


God Jul och Gott Nytt År!

Vi på regionkontoret vill passa på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi hoppas att ni får sköna, lediga dagar med tid att njuta i naturen!


Vikingarännet söker VD

Vikingarännet, Sveriges största långfärdsskridskolopp, kommer genomföras den 12 februari 2017 under förutsättning att det finns is. Bolaget Vikingarännet söker ny VD och beskrivningen av rollen finns här.


Verksamhetskonferens

Den 26 november genomfördes årets verksamhetskonferens på Koppartälten i Hagaparken. Konferensen var mycket lyckad och totalt deltog 25 lokalavdelningar och vi var drygt 60 personer på plats. Presentationsmaterialet och en sammanfattning av de workshops som genomfördes finns här.


Workshop "Att synas"

Denna workshop var mycket uppskattad av deltagarna på sommarens ledarvecka. Nu får du som inte kunde komma en ny chans att fylla på med inspiration. Helt gratis!


Nyhetsbrev i nytt format

Från och med nu kommer de månatliga nyhetsbreven från Region Mälardalen att skickas ut via Apsis. Läs mer genom att klicka här!


Passa på!

Det finns platser kvar på höstens första fortbildning för fjälledare. Vi bjuder därför även in intresserade medlemmar att delta i kursen Första hjälpen med L-ABCDE för fjälledare.

Visa ytterligare 10 sidor