Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Trollhättan

Häng med oss ut! Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom små och stora friluftsäventyr! Vi har tipspromenader, Valborgsmässofirande, Mulles Minilopp och vi vistas gärna i skogens värld. Trollhättans lokalavdelning har ett föreningshus som ligger vackert vid Öresjö. Därifrån utgår de flesta av våra aktiviteter. PS Du har kanske funderat på att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt! Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

På gång

Nytt år och nya äventyr. Planeringen för året är i full gång och är du intresserad av att bli ledare för någon gren inom friluftsfrämjandet eller bara vill främja vår verksamhet i både stort och smått. Här av er.

Tipspromenad 10 dec

Friluftsfrämjandets tipspromenad 10 december 14 vuxna och 1 barn gick promenaden Utslagsfråga: 85 röda kulor Svar vuxna: 2011, finkar, Petra Mede, Tage Danielsson, 1973, 2004, Juha Sipilä, våffeldagen, 1892, Viktor Rydberg, Lukas 2:1-20, Thailand 2, 2, 2, x, x, x, x, x, x, x, x, x. 1:a Klas Torssander (12 rätt och 45 kulor) och 2:a Elisabeth Torssander (12 rätt och 32 kulor) Svar barn:USA, Finland, Astrid Lindgren,Västra Götaland, Santa Claus, domherre, abborre, årets kortaste dag med dagsljus, Knatte Fnatte och Tjatte, lagotto, isen, havre x, x, x, x, x, x, x, 1, x, 1, 1, 1 12 rätt hade Maya Johansson

Hitta ditt äventyr

I en liten lokalavdelning som Trollhättan kan utbudet av äventyr te sig litet men då har en organisation som Friluftsfrämjandet ett fantastiskt upplägg. Du som medlem i en lokalavdelning kan söka ditt äventyr var som helst i vårt avlånga land. Detta gör att du kan vara engagerad på hemma plan med närheten till organisationen och stödet från den lokala avdelningen samtidigt som du kan söka nya äventyr på närliggande såväl som långväga platser med ett stort och varierat utbud av aktiviteter för gamla som unga, nybörjare som vana, aktiva på vintern och på sommaren eller stora som unga i en salig blandning där mötet mellan människor är minst lika inspirerande som aktiviteten. Gå in och sök bland Friluftsfrämjandets aktiviteter, utbildningar och fortbildningar här.

Mitt äventyr väntar här...

Höstens  Tipspromenader

Nu är tipspromenaderna slut för denna säsongen. Skulle du vilja vara med och hjälpa till nästa år i samband med servering och tipspromenad hör gärna av dig till oss. Vi behöver fler personer som engagerar sig i vår lilla förening. För resultatet och vinnare under hösten se "Resultat Tipspromenader" i menyn till vänster. Hoppas vi ses nästa års tipspromenader.

Friluftsfrämjandet 125 år

Friluftsfrämjandet har bedrivit sin verksamhet i 125 år i år. Här gratulerar vår generalsekreterare Lars Lundström organisationen genom ett "Ha den äran Friluftsfrämjandet". Klicka dig vidare nedan.

Läs artikeln här!

Har du minnen från Skogsmulle?

På Facebook eftersöker vi bilder och minnen från Skogsmulles verksamhet i Trollhättan. Har du bilder eller små minnen dela dem gärna på denna sidan. Mullefröken på bilden heter Inger Källström och bilden är från Hjortmossen i Trollhättan 1968.

Skogsmulle 60 år - Friluftsfrämjandet Trollhättan

Hitta ditt äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

medlemskap

Interaktiva utbildning i Friluftsfrämjandets värdegrund

Våra värdeord och värdegrund ska genomsyra allt vi gör. Värdeorden hjälper oss att fatta dagliga beslut och hur vi vill upplevas av våra medlemmar och vår omvärld. Som medlem kan du gå vår interaktiva värdegrundsutbildning och lär dig mer! GÅ UTBILDNINGEN NU för att du vill veta mer eller för att det är första steget att bli ledare inom vår förening.

GÅ UTBILDNINGEN!

Engagera dig

Friluftsfrämjandet behöver dig som medlem, ledare och aktiv inom organisationen för att verksamheten ska fungera. Läs vidare och om du finner något i vår verksamhet som tilltalar dig är du mycket välkommen att engagera dig. Se vidare i länk eller hör med oss på Trollhättans lokalavdelning om du har idéer själv om vad du vill göra.

Engagera dig

Medlemsuppgifter

Har du som medlem flyttat, byt telefonnummer eller e-postadress ber vi dig att ändra uppgifterna så de är aktuella och du får vår information.

Ändrade medelmsuppgifter
stig 2007.jpg

Friluftsgården Munkebo öresjö

46191 TROLLHÄTTAN