Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vandring

Vår vandringsverksamhet är under uppbyggnad. Vill du bidra som ledare är du välkommen. Vi ser till att du får utbildning i Friluftsfrämjandets regi. I samarbete med STF genomför vi ett antal söndagsvandringar vår och höst. Vår ambition är att även ha mitt i veckan vandringar för vardagslediga. Ansvarig ledare är Lars Ålstam 0705811064.

Vårens vandringar

Den 2 april går vi i Lyrestad/Norrqvarn ca 8 km i en lätt terräng. På hemresan åker vi förbi Böckersbodas Skeppsättning och tar en titt på detta stycke Vikingatid. Lite magiskt. Ansvarig Agneta och Björn Ahlberg. Samling klockan 10.00 på Hertig Karls Torg i Mariestad.

Den 9 april tar vi en liten bit på Pilgrimsleden med start i Varnhem och vi går söder ut mot Gudhem. Här möter vi en brant backe och smala skogsstigar liksom byvägar, totalt ca 8 km. Ansvarig Ing-Britt Lind. Samling klockan 10.00 på Hertig Karls Torg i Mariestad.

Den 23 april går vi runt på Kinnekulle i trakten av Martorpsfallen och Blomberg. Det är en ca 8 km lång vandring utan större nivåskillnader. Efter vandringen finns det chans att äta en god soppa och/eller köpa bröd på Cafe på Klostret Blomberg. Ansvarig Olle Haglund. Samling klockan 10.00 på Hertig Karls Torg i Mariestad.

Den 30 april och tillika Valborgsmässoafton gör vi en kortare och mycket lätt vandring i Slätte. Det blir drygt 5 km och ansvarig är Eva Ericson. Samling klockan 10.00 på Hertig Karls Torg i Mariestad.