Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Årets begagnade julklapp 2017 - Vandringsutrustning

Blocket utser varje år ett begagnat alternativ i julhandeln baserat på trender. I år har både utbud och efterfrågan ökat för typiska vandringsprylar. Årets Begagnade Julklapp 2017 är därför vandringsutrustning. Jättekul och helt i tiden tycker såklart vi på Friluftsfrämjandet.


Utbildningsprogram

Friluftsfrämjandet Region Syd erbjuder varje år ett brett utbud av utbildningar. Grundutbildning för dig som är ny ledare eller aldrig tidigare har genomgått utbildning samt fortbildningar om du vill ha lite ny inspiration och kunskap.


Regionträffar - Träffpunkten

Träffpunkten är till för dig som vill diskutera stora som små frågor rörande Friluftsfrämjandet. Utbyta erfarenheter med andra lokalavdelningar, ta del av nyheter från regionstyrelsen eller kanske hitta en lokalavdelning och börja samarbeta över gränserna. Träffpunkten är till för er och har du önskemål om innehåll är du alltid välkommen att höra av dig till vår verksamhetsutvecklare.


Äventyrliga dagen

Friluftsfrämjandets ambassadör, Sören Kjellkvist har genomfört flera Äventyrliga Dagen med ungdomar som på olika sätt har drabbats av sjukdom, dålig självkänsla eller utanförskap. En helg i november kom turen till Åsa vars dröm är att vandra Pacific Crest Trail. Laholms lokalavdelning bjöd på ett fint värdskap. Vill din lokalavdelning genomföra en egen Äventyrliga dagen hos er har Region Syd avsatt pengar och det finns möjlighet att söka ekonomisk stöttning.


Kontaktlista Studiefrämjandet

Vi vinner på att samarbeta. Det finns mycket att tjäna på ett samarbete, inte minst när det gäller administrativt stöd.


Nyinvigning hos Lokalavdelning HK Vandraren

HK Vandraren är en liten lokalavdelning i Halland med verksamhet för alla med funktionshinder. De har renoverat ett gammalt torp i Biskopstorps naturreservat som heter Kronotorpet/Kroksjöholm.