Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vår barnverksamhet

Många aktiviteter som vänder sig till barn skapar spänning genom konkurrens och tävlingsmoment. Hos Friluftsfrämjandet blir barnen en del i en grupp där alla hör till och får vara med. Hos oss finns inte tävlingen utan det är helt andra upplevelser som får adrenalinet att rusa. Att få grilla sin korv, att få prova klättring på rep, i träd eller på klippor, att spåra djur i nysnön eller att så småningom, nästan alldeles på egen hand, göra upp en eld. All verksamhet sker med leken som förtecken och tillsammans har vi roligt.

Friluftsfrämjandet Kinda erbjuder för närvarande Skogsknytte (3-4 år), Skogsmulle (5-6 år), Strövarna (7-9 år) och Frilufsarna (10-12 år). Samtliga grupper håller till i Rimforsa och träffas på lördagar i enlighet med aktivitetsguiden. Verksamheten bedrivs i terminer och en termin innehåller cirka 6 gånger.

Status barngrupper 2016-08-15:

  • Skogsknytte för barn födda 2012-2014 - Platser kvar
  • Skogsmulle för barn födda 2011 - Platser kvar
  • Skogsmulle för barn födda 2010 - Platser kvar
  • Strövare för barn födda 2007-2009 - Full
  • Frilufsare för barn födda 2004-2006 - Platser kvar

Om du är intresserad av plats i grupperna eller om du vill dra igång en egen barngrupp så tveka inte att höra av dig till oss.

Övriga barngrupper:
För närvarande har vi inte möjlighet att erbjuda andra barnverksamheter än de som står listade ovan. Men om du är intresserad av någon annan form av verksamhet så tveka inte att höra av dig till oss.

Senast uppdaterad 2016-07-13

Karin Gustafsson

Verksamhetsansvarig Barn

karin.gustafsson@friluftsframjandet.se