Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Här kan du läsa om vad som händer i Kinda lokalavdelning

Nu är det dags att återanmäla sig!

Nu har ni som tidigare varit med i vår verksamhet fått ett mail med en länk till återanmälan för respektive aktivitet. Varksamheten i barngrupperna startar den 10:de mars.


En intensiv kanotsommar stundar

Du har väl inte missat att vi har en intensiv kanotsommar framför oss. För dig som är medlem finns det också kanoter att låna


Kinda Bikepark

Kinda lokalavdelning påbörjade under maj byggnationen av Kinda Bikepark i Rimforsa. I parken kommer det att finnas en teknikbana för MTB. Banan kommer att ha flera olika slingor med varierande svårighetsgrad.


Avslutning på MTB för vårterminen

Den 19 juni körde vi vårens sista MTB-pass med vår barn och ungdomsgrupp. Det har varit en intensiv termin med runt 20 deltagare


Gruppavslutningar 2017

Den 13 maj var det dags för vår traditionella gemensamma gruppavslutning på Hallsta ängar. Även detta år blev det ett besöksrekord (vilket inte är så konstigt eftersom vi har fler grupper).


Överlevnad VT 2017

Den 6-7 maj genomförde vi vår tionde Grundkurs i tillämpad överlevnad. Det var ett gott gäng som samlades i skogarna väster om Rimforsa för att lära sig hur man kan hantera en kris i skogen.


Strövarexamen 2017

Våren 2017 tog Kinda lokalavdelnings första strövare ut sin strövarexamen och till hösten blir de Frilufsare. Examen bestod i fem delprov, navigation, första hjälpen, hantera eld och stormkök samt användning av kniven.


Välkommen till 2017!

Ett helt år till har flugit förbi och för oss i Friluftsfrämjandet Kinda blev det ett händelserikt år. Nedan kan du läsa lite mer om vad som hände i vår värld och kanske framförallt om vad som kommer att hända under 2017!


Familjeutflykt Korpberget

I början av januari gjorde vi vår numera traditionella familjeutflykt för att starta igång årets verksamhet. Vädret var kyligt (runt -15) men det var soligt och i princip vindstilla.


Barngrupper HT 2016

Den 17 september drar våra barngrupper åter igång. Denna gång finns grupper från 2 år upp till 12 år.

Visa ytterligare 9 sidor