Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Skogsmulle & Strövare

Skogsmulle är en fantasifigur som är ett med skogen, som älskar och försvarar naturen ofta med hjälp av barnen. Om vi har tur kanske vi stöter på Skogsmulle på ett av våra äventyr... För de lite äldre barnen kallas våra aktiviteter Strövare.

Skogsmulle

Barn födda 2010-2012 har möjlighet att tillsammans med ledare från Friluftsfrämjandet följa med ut i skogen och lära sig om djur och natur, leka, röra på sig och ha kul ihop. Höstterminen 2017 startar v. 37 och du kan välja mellan måndagar, tisdagar eller onsdagar. Totalt 5 träffar. Mer information och anmälan till hösten 2017 finns vid respektive länk:

Skogsmulle måndagskvällar: https://dinkurs.se/mullemandag
Skogsmulle tisdagskvällar: https://dinkurs.se/mulletisdag
Skogsmulle onsdagskvällar: https://dinkurs.se/mulleonsdag

Strövare

För barn födda 2007-2009 är strövarträffarna ett roligt sätt att lära sig ännu mer om naturen och skogen, få idéer på vad de själva kan göra när de är utomhus, lära sig bygga vindskydd, grunderna i att tälja och lära känna andra barn och framför allt få en positiv inställning till friluftsliv tillsammans med duktiga strövarledare. Under hösten 2017 finns det två grupper att välja mellan för Strövare, antingen lördagar eller tisdagar. Totalt 5 träffar. Startdatum blir lördag 9/9 eller tisdag 12/9 2017. Se respektive länk för mer infomation och anmälan:

Strövare tisdagskvällar: https://dinkurs.se/strovarnatisdag
Strövare lördagsförmiddagar: https://dinkurs.se/strovarnalordag

Har du frågor angående anmälan eller är intresserad av att bli hjälpledare/ledare kan du kontakta Sandra Wennesjö på antingen Sandra.Wennesjo(at)friluftsframjandet.se eller 073-8322179.

mulle_farg.png
strovare_farg.png