Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Skogsmulle och skogens värld

Vi testar bärstolar

Med bärstol kan även korta ben följa med på tur och det blir friluftsupplevelser för hela familjen. Men det är inte helt lätt att välja bland alla som finns på marknaden. Bärstolen ska bli er bästa kompis som hjälper både bärare och barn till minnesvärda upplevelser. Vi har testat fyra bärstolar för att ge lite hjälp på traven.


Packlista för en liten ryggsäck

Att bära sin egen ryggsäck på äventyret är både praktiskt och roligt. Men just när den packas kan det vara skönt att ha en liten checklista så att det viktigaste kommer med – både för stora och små. Skriv ut och sätt upp i hallen!


Ut på vårupptäckaräventyr

Visst känns springet i benen extra mycket när våren är på väg. Då är tillfället perfekt för ett vårupptäckaräventyr. Hur långt har våren kommit egentligen?


De 3 bästa tipsen för en kul dag ute

En helt vanlig dag ute i naturen kan bli ett stort äventyr för de små. Att skapa de där utforskarfnissen och skogsmagin behöver inte alls bli krångligt, oavsett när på dagen ni kommer ut. Här är våra tre bästa tips.


Laga mat med barnen

Att laga mat utomhus, även med små barn, kan bli ett härligt vardagsäventyr. Med rätt förberedelser och förväntningar kan utemiddagen bli veckans höjdpunkt. Här är några saker att tänka på.


Klä barnen rätt

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder sägs det. Men vad är bra kläder då? Och är det någon skillnad på vad som passar barn och vuxna? Här är våra bästa tips för att hålla barnen varma och torra.


3 tips när du vandrar med barn

Är du osäker på om barnen kan följa med på vandringen. Klart dom kan! Men anpassa turen till de korta benen så är chansen större att vandringen blir lyckad. Här är våra tre bästa tips.


Roliga utomhusaktiviteter

Letar du efter utomhusaktivitet? Då har du kommit helt rätt. Här hittar du aktiviteter, inspiration och guider för att hjälp dig och dina barn att komma ut i naturen.