Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Paddla med oss

Strömstad har en fin skärgård på bara några paddeltags avstånd. En kvällstur längs stadens strandlinje är en kul och lite annorlunda upplevelse. Från vår till höst träffas vi för gemensamma turer en kväll i veckan, och ibland även på helgerna. Mareldspaddling är en återkommande favorit i augusti.

Våra paddlingar är inte ledda turer utan kamratpaddlingar. Var och en ansvarar för sin egen säkerhet och förväntas dessutom samarbeta för största möjliga gruppsäkerhet. Flytväst, sittbrunnskapell och ombyte i vattentät påse är obligatorisk utrustning.

Kontakt paddling:
Karin Björk
Tel: 0702 97 59 16
E-post karin@karinbjork.se

Höstpaddling på flikiga Färingen

Söndag den 4 september gör vi en paddeltur på Färingen. Samling vid Blomsholms parkering, vid skeppssättningen kl.10:00. Därifrån gemensam färd till Färingen där vi sjösätter. Räkna med några timmar fin insjöpaddling inklusive strandhugg vid Färingestugan. Ta med egen fika. Göran Silvermark och Terje Berget är värdar.

Planerade ännu ej fastställda aktiviteter - håll utkik på webben!

PROVA PÅ för nybörjare någon lördag när vattnet är varmt – RÄDDNINGSÖVNINGAR ute, favorit i repris på Saltö med Håkan Lundberg – ÖVERNATTNINGSTUR, Karin Björk styr upp – MARELDESPADDLING en kväll i höst när det blivit tillräckligt mörkt, Björn Matsson ordnar.

Söker du förvaring till din kajak? Föreningen har en container i Hålkedalen med plats för 12 kajaker. Vi arbetar för att få fram fler platser och du kan anmäla dig till vår kölista.

Bli medlem

För att bli medlem är det smidigast att registrera sig via webben.

Registrera dig här