Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Paddla med oss

Strömstad har en fin skärgård på bara några paddeltags avstånd. En kvällstur längs stadens strandlinje är en kul och lite annorlunda upplevelse. Från vår till höst träffas vi för gemensamma turer en kväll i veckan, och ibland även på helgerna. Mareldspaddling är en återkommande favorit i augusti.

Våra paddlingar är inte ledda turer utan kamratpaddlingar. Var och en ansvarar för sin egen säkerhet och förväntas dessutom samarbeta för största möjliga gruppsäkerhet. Flytväst, sittbrunnskapell och ombyte i vattentät påse är obligatorisk utrustning.

Kontakt paddling:
Karin Björk
Tel: 0702 97 59 16
E-post karin@karinbjork.se

Året som gick

Årets paddelsäsong innehöll många aktiviteter. Förutom torsdagsträffarna erbjöds möjlighet till bassängträning, inspirationsträff på Roddklubben, kick-off i Holkedalen, två teknikurser, insjöpaddling i Färingen och en mareldspaddling i mörka oktober. Nästa år drar vi igång igen så håll utkik här på webben. Och har du förslag på aktiviteter – hör av dig!

Söker du förvaring till din kajak? Föreningen har en container i Hålkedalen med plats för 12 kajaker. Vi arbetar för att få fram fler platser och du kan anmäla dig till vår kölista.

Bli medlem

För att bli medlem är det smidigast att registrera sig via webben.

Registrera dig här