Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Strömstad

Lokalavdelningen i Strömstad är en aktiv förening med drygt 150 medlemmar. Tillsammans åker vi långfärdsskridskor, paddlar kajak och vandrar i skog och mark. Vi har också Mulle och andra barngrupper. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – välkommen att hänga med oss ut!

Kajakdag lördag 3 juni

Alla är välkomna till en heldag med kajak under ledning av instruktörerna Tony Neij och Fredrik Knutsson från Kajakguiderna. Klockan 10:00–13:00 blir det kajaktest med Valleykajaker för er som har paddlat tidigare. Kl 14:00 börjar prova-på-paddling för nybörjare. Kajaker, paddlar och flytvästar finns att låna. Ta med torrt ombyte och fika. Ingen kostnad. För att delta behöver du kunna simma minst 200 meter. Varmt välkomna till badplatsen i Holkedalen!

Välkommen att vandra med oss!

Under sommaren arrangerar vi vandringar vid sju tillfällen. Varje vandring kommer att annonseras i Strömstads Tidning och här på webben. Vill du se vilka utflyktsmålen är och vilka datum som gäller hittar du en översikt här.

Läs mer

Kajak

Från maj till september har vi verksamhet. Torsdagar kör vi kamratpaddlingar som utgår från föreningens container i Holkedalen.  Välkommen att hänga med!

Mer om vår kajakverksamhet

Vandra med oss

Det är roligare att upptäcka naturen tillsammans. Följ med i gamla eller okända marker tillsammans med våra erfarna stigfinnare. Glöm inte fikat!

Följer du med?

Söndagsöppet!

Välkommen till vår fina stuga vid Färingens strand. Från oktober till påsk är det söndagsöppet mellan kl 11-14. Fika finns till självkostnadspris. Välkomna!

Mer om stugan

Långfärdsskridskor

Vi är en av Sveriges mest aktiva skridskoklubbar. Lokalavdelningen ordnar ledarledda skridskoturer varje helg, i samarbete med främjarna i Tanum.

Våra turer

Registrera din e-post

Mycket information om våra aktiviteter spridas via vår webbplats och via e-post. Registrera dina kontaktuppgifter och intressen för att hålla dig uppdaterad!

Läs mer

Bli medlem

För att bli medlem är det smidigast att registrera sig via webben.

Registrera dig här

Hitta aktivitet

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.