Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Strömstad

Lokalavdelningen i Strömstad är en aktiv förening med drygt 150 medlemmar. Tillsammans åker vi långfärdsskridskor, paddlar kajak och vandrar i skog och mark. Vi har också Mulle och andra barngrupper. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – välkommen att hänga med oss ut!

Vandring på Kuststigen 13 augusti

Välkommen att vandra med oss på Kuststigen - sträckan från Mörk till Hälle. Samling vid järnvägsstationen i Strömstad kl 10.00 för samåkning. Ta med fika! Ev info, kontakta Thomas 070-6960745. Hoppas att vi ses!

Kajaklek på Koster

Lördag den 26 augusti träffas vi för roliga och nyttiga övningar i badviken med Stefan von Bothmer. Du kommer garanterat få bättre balans efter denna dagen! Vill vi/orkar vi så tar vi också en tur till Stefans smultronställen bland kobbarna. Stefan har sju kajaker med all utrustning som han generöst lånar ut denna dag. Vill du ta med dig egen så är alternativen 1. Paddla ut. 2. Skicka ut din kajak med godsfärjan på fredagen. 3. Försöka krångla med den på vanliga båten… Kosterbåten går 10.00 från Strömstad, ankomst Långegärde kl 10.45. Samling Kosters Trädgårdar kl 11.00. Den som vill kan köpa med sig nybakat från Trädgårdscafeet! Anmälan och frågor direkt till stefan@kosterstradgardar.se, eller mobilen 070-600 13 13.

Kajak

Årets paddelsäsong är nu i full gång. Varje torsdag kl 18:00 gör vi kamratpaddlingar, oftast utgår vi från föreningens container i Holkedalen. Vi har även andra aktiviteter, så håll utkik här på webben! Välkommen att hänga med!

Mer information

Välkommen att vandra med oss!

Under sommarhalvåret arrangerar vi vandringar vid sju tillfällen. Där öppna för alla intresserade och annonseras här på webben och i Strömstads Tidning. Dessutom har vi två vandringsgrupper som träffas regelbundet för gemensamma utflykter.

Läs mer

Registrera din e-post

Mycket information om våra aktiviteter spridas via vår webbplats och via e-post. Registrera dina kontaktuppgifter och intressen för att hålla dig uppdaterad!

Läs mer

Långfärdsskridskor

Vi är en av Sveriges mest aktiva skridskoklubbar. Lokalavdelningen ordnar ledarledda skridskoturer varje helg, i samarbete med främjarna i Tanum.

Våra turer

Söndagsöppet!

Välkommen till vår fina stuga vid Färingens strand. Från oktober till påsk är det söndagsöppet mellan kl 11-14. Fika finns till självkostnadspris. Välkomna!

Mer om stugan

Bli medlem

För att bli medlem är det smidigast att registrera sig via webben.

Registrera dig här

Hitta aktivitet

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.