Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Strömstad

Lokalavdelningen i Strömstad är en aktiv förening med drygt 150 medlemmar. Tillsammans åker vi långfärdsskridskor, paddlar kajak och vandrar i skog och mark. Vi har också Mulle och andra barngrupper. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – välkommen att hänga med oss ut!

Nationalparksvandring på Sydkoster den 18 september

Följ med på en vandring genom nationalpark och naturreservat på Sydkoster. Samling vid Långegärde brygga kl. 11.20 (Ta Kosterbåten från Strömstad kl. 10.20). Vandringen tar ca 3 timmar. Åter i Strömstad kl. 16.00. Ta gärna med matsäck. Guide är Örjan Karlsson tel. 0738- 19 34 66.

Registrera din e-post

Mycket information om våra aktiviteter spridas via vår webbplats och via e-post. Registrera dina kontaktuppgifter och intressen för att hålla dig uppdaterad!

Läs mer

Vandringar 2016

Följ med på våra vandringar! Vid sex tillfällen träffas vi för att upptäcka olika platser i närområdet. Glöm inte fikat!

Info om dag och plats

Torsdagspaddling

Den 16 juni drar vi igång säsongens torsdagspaddlingar. Samling varje torsdag vid föreningens container i Holkedalen för gemensam avfärd kl 18. Ta gärna med fika och räkna med att vi är tillbaka senast kl 21. Ingen föranmälan. Välkommen att hänga med!

Mer om vår kajakverksamhet

Vandra med oss

Det är roligare att upptäcka naturen tillsammans. Följ med i gamla eller okända marker. Våra grupper leds av erfarna stigfinnare. Glöm inte fikat!

Följer du med?

Upptäck naturen

Äventyret väntar runt hörnet! Vi har grupper för barn i olika åldrar. Målet är att ha roligt tillsammans och på köpet lär vi oss mer om naturen.

Våra grupper

Söndagsöppet

Välkommen till vår mysiga stuga vid Färingens strand. Från oktober till påsk är det söndagsöppet med fika till självkostnadspris.

Mer om stugan

Långfärdsskridskor

Vi är en av Sveriges mest aktiva skridskoklubbar. Lokalavdelningen ordnar ledarledda skridskoturer varje helg, i samarbete med främjarna i Tanum.

Våra turer

Hitta aktivitet

  • Sök MER

Hittade du inget av intresse?

Saknar du intressanta aktiviteter i ditt område? Då kan du vara med och påverka utbudet. Det är roligt!

Engagera dig