Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Barn- och familjegrupper

De bästa äventyren väntar i skogen och naturen. Genom Friluftsfrämjandets utomhusäventyr skapar vi världens bästa djurdiggare, picknickpackare, mossmysare, spårspanare och naturnjutare. Från de yngsta upp till högstadieåldern erbjuder vi i Kristinehamn små och stora äventyr.

Läs mer om Friluftsfrämjandets grupper för barn och barnfamiljer och se om något passar dig.

DET ÄR KÖ TILL VÅRA POPULÄRA GRUPPER

Vi jobbar aktivt med att utveckla verksamheten och starta nya grupper för att erbjuda plats till dem som står i kö. Vi har barn i kö till alla åldersgrupper, så det kan ta lite tid innan ni erbjuds en plats.

Drivkraften för många av våra nuvarande ledare är att vara ute i naturen tillsammans med sina egna barn, och att följa gruppen uppåt i åldrarna. Därför välkomnar vi alltid nya föräldrar (och far- eller morföräldrar) som vill utvecklas som ledare eller medhjälpare tillsammans med barnen.

Om du vill vara med och hjälpa oss att erbjuda fler barn möjligheten att vara ute - och prova på att leda en grupp tillsamman med andra ledare - får du förtur för dina egna barn i rätt ålder i gruppen. Grunden är att du vill lära tillsammans med barnen - och för det krävs inte att du kan allt om fåglar, blommor eller träd. Vi erbjuder dig också gärna på någon av Friluftsfrämjandets uppskattade ledarutbildningar, så att du blir trygg i rollen.

Läs mer här om att engagera sig som ledare, och ta kontakt med respektive ledare (finns under respektive barngrupp) eller styrelsen genom Mikael Henriksson, tel. 070-202 66 52.

ANMÄLAN TILL BARNGRUPPER

Information, kontaktuppgifter och anmälan till grupperna finns på www.friluftsframjandet.se/kristinehamn precis innan terminsstarterna. Vill du anmäla intresse och få information, maila eller ring respektive ledare.

MULLE I FÖRSKOLAN

Kontakta din förskola och oss om du vill att skogsmulle ska vara med i barnens vardag. Vi kanske kan starta på någon förskola.

Mikael Henriksson

mikael.a.henriksson@telia.com

070-202 66 52

Info ... Anmälan

laxe.jpg

Hämta info ...Under arbete

fjallfina.jpg