Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

• Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...

Här kan Du läsa protokollet från årsmötet

Årsmötet ägde rum den 4 mars 2015 på Kulleberg i närvaro av 31 personer.
Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar delades förtjänsttecken ut till Robert Olsson, Veronika Anderson och Henry Larsson.
Därefter bjöds på smörgåstårta, kaffe och kaka.
Sedan höll Kent Boström, ordf. i Naturskyddsföreningen i Lidköping, ett uppskattat föredrag och bildspel om salamandrar på Österplana hed och vall. Det är ett naturvårdsprojekt för att undersöka varför vissa salamandrar blivit angripna av små sötvattensmusslor som är ca en halv centimeter stora. Musslorna sätter sig ofta fast på fötterna på salamandrarna. Man tror sig nu veta att det är musslornas sätt att sprida sig över större område.
En del av projektet var också att göra informationsskyltar om salamandrar. Salamandrarna är fridlysta och får inte fångas, vilket många inte vet.
Vi fick också se många fina bilder på blommor.

Klicka på länken nedan för att spara filen eller öppna den.

Årsmötesprotokoll 2015 03 04.pdf