Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Terminsprogram hösten 2016

I kalendariet nedan ser ni vilka aktiviteter som planeras att genomföras under hösten 2016 av lokalavdelningen Centrala Göteborg. Dessa läggs upp som Äventyr här på hemsidan med möjlighet att anmäla sig så fort som alla detaljer är klara för respektive aktivitet.

Klicka här för att komma till anmälningssidan

September

Tältäventyr i Oviksfjällen 7-11/9

Vår femdagars tälttur kommer ta oss runt stora delar av Oviksfjällen som är beläget ca fyra mil fågelvägen västerut från Östersund.

Vandra på Koön 17/9

Vi tänker oss att gå längs de fina vandringslederna på Koön, nära Marstrand. Det blir ca en mil och vi får se både hav och skog.

Oktober

Vandring med övernattning: 15 - 16/10

Vi tar oss lite sydost om stan och vandrar Hyssnaleden under en helg. Området är känt för sin omväxlande natur där det i den södra delen återfinns odlingslandskap, lövskogar och även en sydsvensk bokskog. I norr är det vildmarksnatur med stora barrskogsområden och mossar.

Dagsvandring Bunketorp: 23/10

Vi tänkte vandra en dryg mil på fina gångvägar med start & slut i Bunketorp, öster om Lindome. Vi börjar med några kilometer på Bohusleden och letar oss sedan tillbaka till Bunketorp på andra stigar och vägar.

November

Stora Härsjörundan:  20/11

Dagsvandring runt Stora Härsjön, ca 14 - 15 km.

December

Gemensam terminsavslutning: 4/12

Vi samlas kring elden för en gemensam terminsavslutning, och det kommer att finnas någon aktivitet för både vuxna och barn. 

Knytte och Mulle-grupper

Tre grupper planeras i höst, en Knytte, en Mulle och en Familje-Mulle.

Är du intresserad av verksamheten och kanske vill engagera dig som ledare?  Maila centrala-goteborg@friluftsframjandet.se

 

Klicka här för att komma till anmälningssidan

 

Följ oss gärna på Facebook

https://www.facebook.com/friluftsframjandetCentralaGbg