Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Bli medlem

Som medlem får du vara med på massa aktiviteter, magasinet Friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer!

Vi vill att friluftslivet ska vara för alla. Att alla barn ska få chansen att växa upp med en självklar koppling till naturen, oavsett ekonomiska, geografiska, kulturella eller fysiska förutsättningar. Att allemansrätten ska förbli en självklar rättighet i vår del av världen. Som medlem bidrar du till detta. 

Som medlem får du...

Ta del av det roliga!

Som medlem får du vara med på massa aktiviteter, magasinet Friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer. Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag!

Bli medlem

Dina förmåner som medlem

Som medlem kan du ta del av attraktiva medlemserbjudanden som möjliggör att du har bra grejor när du ska ut. Och att du bor bra, till ett schysst pris, när du kommer in. Bra rabatt för ditt friluftsliv kort och gott.

Se erbjudanden

Ta del av det roliga!

Som medlem får du en prenumeration av populära magasinet friluftsliv, möjlighet till massor av aktiviteter, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer! Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag. Låt äventyret börja!

Bli medlem