Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Genarp

I Genarp har vi nära till naturen. Häng med oss ut! Vi guidar små och stora äventyr för alla åldrar i naturen kring Genarp sedan 1977. Ta chansen att uppleva natur och friluftsliv tillsammans med barn och vuxna i Friluftsfrämjandet Genarp. Vi är många..... men det finns plats för fler!

25 % av alla barn i Genarp är med i Friluftsfrämjandet

Vi har aktiviteter för alla åldrar för den som vill komma ut i naturen. Läs mer genom att klicka i menyn till vänster....

Aktuellt i Genarp Just Nu

Tipsrundan hösten 2016

Program och Resultat

Vinnarna utsedda för KUL – PÅ – HJUL

Nu är uppdragen utförda och vinnarna utsedda för uppdraget KUL på Hjul" Deltagarna har cyklat och besökt 10 platser och löst uppdrag i vår vackra närmiljö. 10 rätt fick Elin Hermvik, Anette Engström och Magnus Engström. De får presentkort på The Lodge resp. Vismarlöv Kaffestuga. 9 rätt fick Karin Berg, Roger Berg och Arvid Tornqvist som får olika cykeltillbehör såsom vattenflaska med hållare och sadelväska, skänkta av Bikefix.

Facit - Kul på Hjul

Dags för årets Kullaläger!

Över 100 barn, ungdomar och ledare samlas första helgen i september för ett tre dagars gemensamt läger utanför Genarp. Under helgen kommer deltagarna traditionsenligt att få utföra olika aktiviteter i årets tema "mångfald". I år håller vi tummarna för bättre väder än 2015!

Bilder från Kullalägret 2015

Äventyrliga familjen i Genarp !

Äventyrliga familjen är ett sätt för hela familjen att uppleva naturen – tillsammans! Det kommer att vara ca 5 äventyr under 2016 och man väljer själv ett eller flera som passar familjen. Till skillnad från Friluftsfrämjandets övriga barngrupper är detta en aktivitet där även föräldrar förväntas ta en aktiv roll i verksamheten, och tillsammans med barnen och övriga familjer utforska naturen. Kanske har just du en specialitet som du vill dela med dig av till oss andra?

Mer info

Ullmax

Klicka på Ullamax så stödjer du Genarps lokalförening när du handlar

Köp Ullmax och stöd Genarps lokalförening

Hitta äventyr

  • Sök MER

Hittade du inget av intresse?

Saknar du intressanta aktiviteter i ditt område? Då kan du vara med och påverka utbudet. Det är roligt!

Engagera dig

Kontakt uppgifter Genarps lokalföreningE-post:
Genarp@friluftsframjandet.se

Bankgiro 855-0949

Sponsorer för Genarps lokalförening