Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Här hittar du aktuell information.

Nu är det gröna spåret upprensat

Till allas glädje kan vi nu meddela att det gröna spåret är framkomligt i hela dess längd. Nu har de nerblåsta träden äntligen tagits bort.

Verksamhet.

Den 20 augusti  startar en ny Knopp-grupp som kommer att verksamhet under höstterminen. Du hittar mer information genom att klicka på respektive ruta på fliken "Ängelholm-Båstad" i vänstermenyn. Där kan du även anmäla dig.

Nyutbildade ledare.

Under hösten 2015 har vi utbildat två nya grenledare. De har deltagit i Friluftsfrämjandets Region Syd ledarutbildning. Just nu planerar vi hur vi kan få del av deras tidigare erfarenhet och deras nyvunna "Friluftsfrämjarkunskaper" på bästa sätt i vår programverksamhet.

Hålehallstugan.

Vi har inte längre någon våffelservering i stugan. Vi är helt enkelt för få aktiva funktionärer för att det ska vara praktiskt möjligt.

Du kan hyra stugan för någon privat festlighet, ex födelsedagskalas. Läs vidare genom att öppna rubriken "Hålehallsugan" i västermenyn.

Stugan ligger i anslutning till Skåneleden Kust till Kust-led. Från Skåneledens hemsida kan du ladda hem en karta över denna del av leden;

http://www.skaneleden.se/leden/sl-1-kust-kustleden/19-vejbystrand-halehall/

Delta i aktiviteter med någon av Friluftsfrämjandets många lokalavdelningar.

Du känner väl till att du som är medlem i Friluftsfrämjandet kan delta i olika aktiviteter som arrangeras i andra lokalavdelnigar i hela landet? Det är en av många fördelar med att vara medlem i Friluftsfrämjandet!

webb 3 880.jpg
webb 2 880.jpg