Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Uppdaterad 17 januari 2017

Stugan är stängd för uthyrning till och med vecka 7.

Vi ska fortsätta den invändiga renovering som vi påbörjade under 2016. Arbetet börjar direkt efter nyår. Vi ska snygga till i köksingångens entré och i ett angränsande förråd. Efter ett inbrott vi hade tidigare under 2016 ska vi även byta två innerdörrar som tjuvarna bräckte sönder under sin jakt.

Sparbanksstiftelsen Gripen

Vi har fått ett generöst bidrag från Sparbanksstiftelsen Gripen som har gjort det möjligt för oss att uppfylla kravet från Båstad kommun om ett nytt avloppssystem för Hålehallstugan. Nu är allt färdigt och fredagen den 9 december överlämnade stiftelsen en skylt till oss så att vi kan informera våra besökare om deras bidrag.

Verksamhet.

Vi har nu avslutat hösterminens olika aktiviteter. Under februari månad 2017 ska vi bestämma vårterminens aktiviteter. När detta är klart kan du anmäla ditt/dina barn till någon av aktiviteterna.

Nya grenledare.

Vi har nu utbildat tre nya grenledare och under våren 2017 utbildar vi ytterligare en person. De har alla deltagit i Friluftsfrämjandets Region Syd ledarutbildning. Det betyder att vi kan utöka vår bernverksamhet kommande vårtermin. Och det kan du läsa mer om på denna hemsida i slutet av februari månad 2017.

Hålehallstugan.

Vi har inte längre någon våffelservering i stugan. Vi är helt enkelt för få aktiva funktionärer för att det ska vara praktiskt möjligt. Men man kan hyra stugan för någon privat festlighet, ex födelsedagskalas. Läs vidare genom att öppna rubriken "Hålehallsugan" i västermenyn.

Stugan ligger i anslutning till Skåneleden Kust till Kust-led. Från Skåneledens hemsida kan du ladda hem en karta över denna del av leden;

http://www.skaneleden.se/leden/sl-1-kust-kustleden/19-vejbystrand-halehall/

Delta i aktiviteter med någon av Friluftsfrämjandets många lokalavdelningar.

Du känner väl till att du som är medlem i Friluftsfrämjandet kan delta i olika aktiviteter som arrangeras i andra lokalavdelnigar i hela landet? Det är en av många fördelar med att vara medlem i Friluftsfrämjandet!

webb 3 880.jpg
webb 2 880.jpg