Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Cykelskola

Cykelskola för barn 6-12 år

Nedan hittar du information om höstens cykelskola som tyvärr är fulltecknad. I menyn till vänster under rubriken Anmälan kan du göra en intresseanmälan till vårterminen 2017.

Tisdagen den 16/8 klockan 18.00 startar höstens MTB/cykelskola för barn.

Vi träffas 8 tisdagar klockan 18.00-19.00 vid Borgen i Värnamo och cyklar i skogen tillsammans. Cykelskolan präglas av Friluftsfrämjandets värderord: Lust, tillgänglighet och kunskap. Det viktiga är gemnskapen, att vi har kul och lär oss tillsammans. Alla barn i åldern 6-12 år är välkomna och vi kommer att dela in oss i grupper så att alla får ut så mycket som möjligt av det. Det blir en kombination av stigcykling, teknikbanor, naturlära, trafikvett mm.

För att deltaga ska du kunna cykla ordentligt, bära hjälm, ha en väl fungerande cykel som går att cykla på stig med (dock inget krav på MTB) och vara medlem i Friluftsfrämjandet.

Vi har en kölista som vi håller på att gå igenom men för att sätta upp er på kölistan kan ni fylla i formuläret under Anmälan i vänstermenyn så återkommer vi om ni får en plats.

 

Välkomna!

Keith, Sandra, Caroline, Johan, Dan, Dahn, Gabrielle, Carina, Fredric mfl

Vill du vara med och hjälpa till eller undrar över något är du välkommen att skicka ett mail till: varnamo@friluftsframjandet.se