Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Kajak

Om Kajaksektionen

Friluftfrämjandet i Norrköping har en kajaksektion som disponerar 7 enmanskajaker och en tvåmans samt 3 canadensare. Många av oss försöker komma ut och paddla på olika ställen när inte isen hindrar eller då skridskoåkningen lockar mer. Vi paddlar på insjöar eller i skärgården alltefter väder och årstid. Vi paddlar för att njuta av utevistelsen nära vattnet, upplevelserna och harmonin med naturen. Turer med likasinnade förstärker glädjen och ökar säkerheten och vi lär av varandra.

Tyvärr har antalet utlysta turer nu kraftigt minskat, framförallt de med lång framförhållning. Turer och andra aktiviteter utlyses med oregelbundna mellanrum och ofta med kort varsel i samma telefonsvarare där Bråvallaskrinnarnas turer utlyses, 011-13 33 70. Som komplement har Jan Angner, jan1@angner.com en maillista som skickar ut kompletterande information.

Liksom i skridskoverksamheten samarbetar vi med våra grannavdelningar i Finspång och Söderköping och Jursla-Åby. Alla är välkomna att delta i varandras aktiviteter. Lennart Person i Finspång, 0702-58 77 65 ordnar under försommaren kvällspaddlingar på olika sjöar i närheten.