Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

• Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...

Föreningen

Friluftsfrämjandet Borensberg är en lokalavdelning i Motala kommun och har ca 200 medlemmar. Vi har funnits sedan 1976 och vi erbjuder friluftsaktiviteter för både barn, familj, ungdomar och vuxna.

Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Allt från barnverksamheten Skogsmulle och skogens värld till turer bland skog, vatten och fjäll. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga. Väl mött i den vackra naturen i Borensberg! Eller som vi säger; Låt äventyret börja!