Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Nu söker vi en kommunikatör

2016-09-07 Region Öst och Region Mitt har ett gemensamt administrativt kontor i Jönköping och söker nu en kommunikatör med inriktning internkommunikation och administration.

Friluftsfrämjandet är Sveriges största friluftsorganisation med ca 86 000 medlemmar. Vi finns till för att visa vägen till natur och friluftsliv. På så vis är vi med och skapar folkhälsa och livsglädje för alla som bor i Sverige. Vi har ca 8000 ideella ledare som varje vecka guidar barn och vuxna ut på små och stora äventyr.

Friluftsfrämjandet består av sex regioner. Region Öst och Region Mitt har ett gemensamt administrativt kontor i Jönköping och söker nu en kommunikatör med inriktning internkommunikation och administration.

Kommunikatörens roll är bland annat att vara en länk mellan region och lokalavdelning. Arbetet innefattar kommunikation genom våra olika kanaler: webb, interna nyhetsbrev och sociala medier, men även direktkontakt med enskilda lokalavdelningar och ledare, via telefon och mail. Arbetet innefattar också produktion av enklare marknadsföringsmaterial samt serviceinriktat administrativt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse av friluftsliv och gärna har en bakgrund inom den ideella sektorn. Som person är du initiativtagande och har ett stort eget driv. Du arbetar lösningsorienterat och är lyhörd. Vi söker dig som skapar och etablerar goda relationer och som är bra på att samverka tillsammans med andra.

Du har ett stort intresse av arbete med digital teknik samt erfarenhet av Officepaketet och Episerver 6 eller en senare version. Meriterande är om du har kunskap i Adobe photoshop och Indesign, samt erfarenhet av att arbeta med Apsis. Friluftsfrämjandet använder CRM, som program för intern administration av utbildningar och medlemmar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Tjänsten omfattar 50 % med eventuell utökning upp till 100 % med placering vid regionkontoret i Jönköping.

Tillträde 2016-11-01 eller enligt överenskommelse.
Din ansökan skickas via e-post till louise.hammerin@friluftsframjandet.se

Sista ansökningsdag 2016-09-26.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Louise Hammerin, 072-512 80 09.