Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Under denna flik hittar du det som är aktuellt i regionen just nu.

Härlig energi och ett smörgåsbord av aktiviteter. Ledarveckan 2017 är i full gång!

2017-01-11 Vecka 2 pågår den årliga ledarveckan, vinter. Ledarveckan är en aktivitetsvecka på Idre Fjäll, öppen för alla ledare i Friluftsfrämjandet och deras familjer.


Regionfrämjaren - julbrev december 2016

2016-12-22 Nyhetsbrevet Regionfrämjaren landade i medlemmarnas e-postlådor strax före dopparedagen. Det går också att läsa nyhetsbrevet här på webben.


Se upp i backen! Nu lanseras guiden Skiforall.se

2016-12-21 Planerar du för en dag i skidbacken eller för en längre skidresa? Guiden Skiforall.se ger svar på vilka anläggningar som har de bästa förutsättningarna, utifrån dina behov! Skiforall.se samlar information om tillgänglighet vid skidanläggningar i Sverige.


Vår nya kommunikatör - tre frågor till Anna

2016-12-21 Välkommen! Från och med den 1 december jobbar Anna Kim-Andersson som kommunikatör hos Friluftsfrämjandet, Region Öst och Region Mitt. Här berättar hon kort om sig själv - och jobbet som kommunikatör.


Utbildning för dig som vill bli barnledare

2016-12-07 Datumen för Region Östs barnledarutbildningar 2017 är spikade och detaljplaneringen för respektive utbildning pågår för fullt.


Ledarveckan Vinter 2017

2016-12-07 Skidlek, mat och matlagning vintertid, kvällsmys runt elden. Vecka 2 är vinterveckan för dig som är ledare inom Friluftsfrämjandet. Massor med aktiviteter och möjligheter till fortbildning utlovas.


Dags att sända en julhälsning?

2016-12-01 Har du sett Friluftsfrämjandets digitala julkort i form av jpg-bilder? Ladda ner julkorten till din dator. Sänd dem sedan vidare i mail, lägg upp på lokalavdelningens hemsida, eller varför inte använda något av dem på facebook?!


Nytt nummer av Regionfrämjaren

2016-09-14 Nu finns ett rykande färskt nummer av Regionfrämjaren! Vår regionsordförande Anders Ohlsson delar med sig av sina tankar, läs om ledarveckan i Idre, kommande utbildningar och nyutbildade barnledare. Mycket nöje!


Tävlingen "Fota ditt friluftsliv" avgjord

2016-06-13 Här är vinnaren av tävlingen som vinner Annelie Pompes favoritjacka ”Microlight jacket” från Bergans. Grattis!


Rapport från Regionstämman

2016-04-29 Stämman hölls på Öxnegården, Huskvarna och startade med god sopplunch och en inspirerande föreläsning. Föreläsningen hölls av Lisa Moraeus som skrivit den uppmärksammade boken "Brinna – att göra skillnad som ledare i en ideell organisation"

Visa ytterligare 10 sidor