Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Under denna flik hittar du det som är aktuellt i regionen just nu.

Utbildning i Kalmar - skogsknopp, skogsknytte, skogsmulle

17-03-28 Den 12-14 maj är det dags för utbildning i Kalmar, för dig som vill vara ledare i någon av våra barngrupper Skogsknopp, Skogsknytte, Skogsmulle, Familjemulle.


Friluftsfrämjandet är med på Askersund Outdoor

17-03-20 Askersund Outdoor den 12-14 maj är en festival och mässa med aktiviteter för alla som älskar utelivet! Programmet innehåller aktiviteter som paddling, cykling, båtliv, jakt, fiske, vandring och camping.


Välkommen till regionstämman på Gotland i april

17-03-15 Ta chansen och häng med till Gotland på regionstämman den 21-23 april! Temat är natur och kultur och det kommer att bli en härlig helg.


Dags att utbilda dig till ledare Strövare/Lufsare?

17-03-12 Det finns platser kvar till vår grundutbildning Strövare-/Lufsareledare i Växjö, Fyllerydstugan, den 7-9 april.


Chans till certifiering för skidledare

17-03-07 Välkommen till Isaberg. Den 19 mars finns det chans för skidledare, som gått skidutbildning 1 och 2, att certifiera sig.


"Det är lika fint i fjällen om sommaren"

17-02-27 23-åriga Matilda Andersson från Vetlanda har stått på skidor sedan barnsben och hon har varit hjälpledare och skidledare i många år. Sedan 2011 är hon också ledamot i regionstyrelsen. Här kan du läsa om hennes drivkrafter och engagemang som ung i Friluftsfrämjandet.


Flera lokalavdelningar hade tillväxt 2016

2017-02-23 Förra året var andra medlemsåret i rad som Friluftsfrämjandet växte. På nationell nivå tillkom 4 900 nya medlemmar 2016 vilket motsvarar en ökning med 5,8 procent. Trenden med ökat medlemsantal märks i hela landet - men några av Friluftsfrämjandets lokalavdelningar sticker ut lite extra.


En heldag med Naturparkour

17-02-14 Det är Norrköping som är värd för Friluftsfrämjandets nästa pilotutbildning i Naturparkour för dig som vill vara med och leda en av världens snabbast växande spontanidrotter.


Regionstämma 2017 - Gotland väntar

17-02-08 Raukar, ringmur och regionstämma. April kan kännas avlägset men snart är det dags. Den 21-23 april träffas vi inom Friluftsfrämjandet Region Öst på Gotland för att ha regionstämma. Årets tema är ”natur och kultur”.


Prova-på-åkning lockar många till backen

17-02-01 Skidglädje för alla! Friluftsfrämjandet och Parasport Småland erbjuder prova-på-åkning i vinter. Två tillfällen har gått av stapeln i januari och två tillfällen blir i februari.

Visa ytterligare 9 sidor