Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Friluftsskolor

Skogsmulle, Skogsknytte, Skogsknopp och Frilufsare - Barnens sätt att lära sig om naturen

Med friluftsskoleverksamheten vill vi tillfredställa barnens nyfikenhet och upptäckarglädje och utveckla ett ansvar för det som lever. Skogsmulle är barnens vän och fantasifigur i skogen. Mulle kommer till barnen för att leka, sjunga och berätta om naturen. De olika grupperna vänder sig till olika åldersgrupper. Det är spännande för barn i lek- och sagoåldern och sätter deras fantasi i rörelse.

Vi söker ledare

För att kunna erbjuda fler barn möjligheten att tidigt komma i kontakt med friluftsliv och naturen som lekplats vill vi att fler engagerar sig som ledare och hjälpledare. Vi söker därför dig som också du tror att naturen är viktig för barn och vill hjälpa till att göra Skogsmulle bättre och mera tillgängligt. Det ställs inga särskilda krav på kunskaper i naturkunskap. Det viktiga är intresse och engagemang för barn och natur.

Såhär blir du barnledare

Om du är intresserad av att utbilda dig till Mulleledare eller vill hjälpa till som hjälpledare, kontakta Malene Mårtensson, malene.martensson@friluftsframjandet.se, 073-590 96 44.

Kontakta oss

Om du är intresserad av att utbilda dig till Mulleledare eller vill hjälpa till som hjälpledare, kontakta Malene Mårtensson malene.martensson@friluftsframjandet.se 070-59 79 891

Mejla Malene

Värt att tänka på

Du och ditt barn bör ha kläder som passar för väderleken. Vi är ute året runt, även när det regnar eller snöar. Ta gärna med lite extra kläder till ditt barn, som reserv om det plaskas mycket i pölar eller geggas i lera.