Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Det är dags att förnya ditt medlemskap!

Vi har Sveriges bredaste utbud av friluftsaktiviteter, guidade av kompetenta ledare. Vi är också den största friluftsorganisationen för barn. Det är stödet från dig som medlem som möjliggör verksamheten och att vi kan ta ut fler barn i naturen – en nyckel till ett framtida hållbart samhälle.

Ditt fortsatta stöd möjliggör också arbetet för att säkerställa en god och tillgänglig friluftsmiljö för alla, både i dag och i framtiden. Välkommen till ett nytt år med Friluftsfrämjandet. Låt äventyret börja!

Så förnyar du ditt medlemskap

Tillsammans med nya numret av magasin Friluftsliv (utkommer 15 september) har du fått ett inbetalningskort. Har du tappat bort ditt inbetalningskort så ta kontakt med oss via medlem@friluftsframjandet.se

Medlemserbjudanden

Kampanj: 30% rabatt Bergans och Addnature

Fynda Bergans-kläder! Nu får du 30% rabatt på utvalda Berganskläder hos Addnature.com. Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller dig som är medlem!

Logga in för rabattkod

Du som är medlem har 10% rabatt hos SJ

Gäller för dig med ett ungdom-, vuxen- eller familjemedlemskap och för alla resor inom Sverige.

Logga in och boka

Du som är medlem har 20% rabatt

Som medlem i Friluftsfrämjandet har du alltid bästa erbjudande hos Idre fjäll gällande boende, skidhyra, skipass och hyra av utrustning som cykel, båt eller kanot!

Läs mer

Fler medlemserbjudanden

Ta del av det roliga!

Som medlem får du en prenumeration av populära magasinet friluftsliv, möjlighet till massor av aktiviteter, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer! Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag! Låt äventyret börja.

Bli medlem

Hela familjen i ett medlemskap

Omvandla ditt barns medlemskap till ett medlemskap för hela familjen. Då får ni tillgång till hela Friluftsfrämjandets utbud av aktiviteter och medlemsförmåner. Dessutom får ni också magasin Friluftsliv direkt i brevlådan fyra gånger om året.

Uppgradera här!