Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Här presenteras det som är aktuellt inom regionen just nu.

Ski for all - ny sajt med information om tillgänglighet

17-01-23 Planerar du för en dag i skidbacken eller för en längre skidresa? Guiden Skiforall.se ger svar på vilka anläggningar som har de bästa förutsättningarna, utifrån dina behov! Skiforall.se samlar information om tillgänglighet vid skidanläggningar i Sverige.


Inställd utbildning i februari

17-01-17 Region Mitts långfärdsskridskoledarkurs i februari måste tyvärr ställas in då det är för få anmälda.


Gemenskap och nya kunskaper. Ledarveckan 2017 är i full gång!

17-01-11 På Idre Fjäll samlas ledare i Friluftsfrämjandet och deras familjer en vecka varje vinter. Här finns ett smörgåsbord av aktiviteter och kunskap att ta del av och inte minst en härlig gemenskap.


Välkommen till Falun den 28 januari

2017-01-03 Vill du vara med och påverka? Vad vill du prioritera och utveckla? Välkommen till en dag fylld med möten, samtal, inspiration och planering inför Region Mitts verksamhet 2017.


Julbrev - Dra åt skogen

2016-12-22 Nyhetsbrevet Dra åt skogen landade i medlemmarnas e-postlådor strax före dopparedagen. Det går också att läsa nyhetsbrevet här på webben


Ny kommunikatör - tre frågor till Anna

2016-12-21 Från och med den 1 december jobbar Anna Kim-Andersson som kommunikatör hos Friluftsfrämjandet, Region Mitt och Region Öst. Här berättar hon mer om sig själv - och jobbet som kommunikatör.


Ledarveckan Vinter 2017

2016-12-07 Skidlek, mat och matlagning vintertid, kvällsmys runt elden. Vecka 2 är vinterveckan för dig som är ledare inom Friluftsfrämjandet. Massor med aktiviteter och möjligheter till fortbildning utlovas.


Platser kvar till alpina utbildningar samt långfärdsskridskor

16-12-07 Det finns platser kvar på Region Mitts alpina utbildningar, samt ledarutbildning för långfärdsskridskor, i januari 2017. De vänder sig till dig som är i början av din ledarkarriär - och till dig som redan kommit en bit på vägen!


Dags att sända en julhälsning?

2016-12-01 Har du sett Friluftsfrämjandets digitala julkort i form av jpg-bilder? Ladda ner julkorten till din dator. Sänd dem sedan vidare i mail, lägg upp på lokalavdelningens hemsida, eller varför inte använda något av dem på facebook?!


Dra Åt Skogen - nyhetsbrev!

2016-09-14 Nytt nummer av Dra Åt Skogen finns nu i era inkorgar! Läs om det senaste från regionen; snart fullbokad barnledarutbildning i Ludvika i slutet av september, Anneli Funcke ger oss sina bästa minnen från sommarens ledarvecka, kommande skidlärarutbildningar och mycket mer!

Visa ytterligare 10 sidor