Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Under denna flik hittar du det som är aktuellt i regionen just nu.

Surahammar samlas kring pulkabacke

Sedan oktober finns det en ny lokalavdelning inom Friluftsfrämjandet i Surahammar.


Agnes vill starta TVM i Västerås

20-åriga Agnes Brokås i Västerås har klivit in i Friluftsfrämjandet med fart, engagemang, lust och handlingskraft. Efter att tidigare i år varit på TVM-invigning i Nyköping, som den ende TVM-aren från Region Mitt, har hon nu tagit initiativet till att själv starta upp TVM i Västerås.


Här är Region Mitts pristagare 2017

Hängivenhet, uthållighet, vänlighet! Friluftsfrämjandet Region Mitt delade i oktober ut följande priser: Årets ledare, Årets eldsjäl/inspiratör och Årets lokalavdelning samt Årets hederspris. Här kan du läsa vilka de värdiga vinnarna är och prismotiveringarna. Totalt var det 31 personer hörde av sig och lämnade sina nomineringar - ett varmt tack till alla er!


Långfärdsskridskor, utbildning 1 i Falun

Isarna börjar lägga sig och vintern nalkas. Är du en blivande långfärdsskridskoledare? I februari erbjuder vi en utbildning Långfärdsskridskor, utbildning 1.


Härliga dagar i Sundsvall!

Nästan 40 personer samlades under två dagar när Region Mitt hade regionträff i Sundsvall den 28-29 oktober.


Gemensam kurskatalog

Vintern 2017-2018 har Friluftsfrämjandet Region Mitt och Region Öst en gemensam kurskatalog för alpina utbildningar.


Välkommen på regionträff i Sundsvall

Hej alla lokalavdelningar i Region Mitt. Välkommen till Sundsvall den 28-29 oktober. Regionträffen kommer att ha ett inspirerande och kreativt program och vi hoppas på att vi tillsammans kan göra detta till en härligt mötesplats.


Nominera Årets lokalavdelning, Årets ledare och Årets eldsjäl/inspiratör

Varje dag, året runt, görs en massa bra saker i våra lokalavdelningar. Nu vill Region Mitt ta chansen och lyfta fram Årets lokalavdelning, Årets ledare och Årets eldsjäl/inspiratör. Detta är ett sätt att uppmuntra och synliggöra. Det blir också en väg för att berätta om goda exempel och förmedla inspiration. Tveka inte utan nominera genast dina kandidater!


Välkommen Carola!

I våras fick hon 100 barn att på glada ben springa Mulleloppet i Sundsvall. Den 1 september tog Carola Nordström sitt engagemang ett steg till. Då började hon en ettårig tjänst som verksamhetsutvecklare och projektledare hos Friluftsfrämjandet Region Mitt. Här kan du läsa mer om Carola, som har en bakgrund som barnledare inom Friluftsfrämjandet, styrelseledamot i Sundsvalls lokalavdelning, förskolepedagog, och mycket mer.


Datum för alpina utbildningar

Här är datumet för Region Mitts alpina utbildningar för skidor- och snowboard i Vemdalen vintern 2017/2018.

Visa ytterligare 10 sidor