Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vandra på Söndagar...

Som ett led i att utöka verksamheten och erbjuda härliga vandringar även på helger, har föreningen under hösten 2016 - på försök - ordnat vandringar på söndagar som nu även kommer att fortsätta under 2017.

 

Söndagsvandringarna 2017  kommer att visas här men även hittas via "aktivtets-hanteraren".

 

 

Första Söndagsvandring den 19:e Mars runt Kärsön.

Vi startar vid Brostugans busshållplats på Kärsön strax efter kl 11 (Buss 177 anländer kl 10:48 och buss 176 11:03). Därefter vandrar vi medurs runt Kärsön så nära mälaren som det är möjligt. Vi räknar med att vara tillbaka vid Brostugans Busshållplats kl 13-13:30 beroende på tempot i gruppen. Eftersom det blir en ganska kort runda blir det bara 1 fikapaus.

 

Söndagsvandring Järvafältet 2:a April

Samling vid Häggviks pendeltågsstation kl. 10.00. Vi kommer att gå ca 10 km och passerar sjöarna Ravalen och Säbysjön. Vi går delvis på småvägar och delvis på skogsstigar, bitvis kan det vara blött. Ta med matsäck för en rast. Vi avslutar vandringen i Akalla ca 14.00.

 

Söndagsvandring Ulriksdalsnejden den 14 maj

Vi startar vid ingången till Igelbäckens naturreservat, snett mitt emot jaktstugan, vid 12. Därefter vandrar vi runt Ulriksdals slott och avslutar efter ca 6 km vid Ulriksdals slottscafé. Vi delar upp vandringen i 3 ca 2 km långa pass så att de minsta kan få lite energipåfyllning. Behöver man hoppa av kommer det att vara lätt att ta sig tillbaka till Slottscaféet där vi återsamlas för en kopp kaffe vid bord, eller på en filt på gräsmattan framför slottet.