Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till Friluftsfrämjandets lokalavdelning Solna-Sundbyberg.                     OBS! Notera rättelse för samlingsplats gällande torsdagsvandringen den 30:e Mars.

Årets vandringar - som startar 28:e mars - presenteras på sidorna för respektive tisdag och torsdag.  Under meny "Styrelsen" hittar du länkar till verksamhetsberättelsen 2016 och planen för 2017.
                  NOTERA Rättelse för samlingsplats gällande torsdagsvandringen den 30 mars.     
Vår barnverksamhet växer och vi är glada över att i höst ha grupper inom Skogsknopp, Skogknytte, Skogsmulle, Strövare och Frilufsare.

Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Allt från barnverksamheten till vandringar för vuxna på tisdagar och torsdagar i vårt närområde. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare. Vandringsledarna planerar säkra vandringsturer som är både njutbara, spännande och utvecklande. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga.

Växande barnverksamhet

Solna-Sundbybergs barnverksamhet växer med stormsteg. Tidig vår 2013 fanns det 0 barn i barnverksamhet nu i vår har vi över 100 aktiva barn i vår förening. Det är vi jätteglada över! Vårterminen 2017 erbjuder vår lokalavdelning verksamhet för barn i ålder från 1 år till ungdomar upp till 13 år. Vi har 1 skogsknoppsgrupp, 2 skogsknyttegrupper, 3 skogsmullegrupper, 2 grupper strövare och 1 friluftsargrupp. Vill du medverka till att ge fler barn möjlighet att få vara ute i naturen, till att barnverksamheten i vår lokalavdelning växer ännu mer och vill du utveckla dig själv? Kom med och bli ledare du också!

Till vår barnverksamhet

HITTA ÄVENTYR

  • Sök MER

Hittade du inget av intresse?

Saknar du intressanta aktiviteter i ditt område? Då kan du vara med och påverka utbudet. Det är roligt!

Engagera dig

Kontaktuppgifter:

Postadress: Friluftsfrämjandet Solna - Sundbyberg  

c/o Marianne Möller

Brita Kolas Allé 6

17067 Solna                

Kontakt e-post: moller.marianne@telia.com                        

         Välkommen att kontakta oss!             Låt äventyret börja!