Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Information grupper

Höstterminens Skogsgrupper är i full gång! Vårens grupper startar i mars/april.  Vårens schema för grupperna läggs upp på vår hemsida i januari. Håll utkik på vår hemsida !

Frilufts in english

Höstterminens grupp  är i full gång! Vårens grupper startar i mars/april. Vårens schema för grupperna läggs upp på vår hemsida i januari. Håll utkik på vår hemsida !


Frilufsare

Höstterminens Frilufsargrupp är i full gång! Vårens grupper startar i mars/april. Vårens schema för grupperna läggs upp på vår hemsida i januari. Håll utkik på vår hemsida !


Strövare

Höstterminens Strövargrupp är i full gång! Vårens grupper startar i mars/april. Vårens schema för grupperna läggs upp på vår hemsida i januari. Håll utkik på vår hemsida !


Skogsmulle

Höstterminens Mullegrupp är i full gång! Vårens grupper startar i mars/april. Vårens schema för grupperna läggs upp på vår hemsida i januari. Håll utkik på vår hemsida !


Skogsknytte

Skogsknytte med  Maria startar 26 augusti. Vi träffas vid Stocksunds lekpark(bakom Stocksunds IP). Gå in under:http://www.friluftsframjandet.se/regioner/malardalen/lokalavdelningar/djursholm/ för att anmäla er .Notera att ni måste bli medlemmar i Friluftsfrämjandet för att kunna  anmäla sig. Välkomna!