Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

146 personer mötte Peter Pan

Häxkvällen 2016 lockade 146 personer. En låg siffra, precis som arrangörerna ville då de införde biljettsystem till i år. Tidigare år har antalet besökare varit så många att organisationen jobbat till bristningsgränsen.
– Vi är mycket nöjda med hur det här föll ut, säger Friluftsfrämjandets Patrik Enlund som berättar att biljettsystemet kommer tillbaka även nästa år.

För de besökare som letade sig upp i skogen bakom Skeenda blev det såklart ett äventyr de sent ska glömma. Vid skogsbrynet flög alla vidare till "Landet Ingenstans" och mötte Peter Pan, Tingeling, Kapten Krok och Smee.

Det gällde att tänka glada tankar för att kunna flyga och glädje blev det mycket av – många var det som gick hem nöjda efter äventyr och skattjakt med korv och saft i magarna.

Friluftsfrämjandet tackar alla besökare och ICA Jarbells som är sponsor åt Häxkvällen. ICA Jarbells bjuder varje år besökare på grillkorv och varm saft.

Vill du vara säker på att inte missa något om Häxkvällen inför nästa år så gäller det att hålla dig uppdaterad. Vi kommer annonsera i alla kanaler och på alla plattformar vi kommer åt men det absolut bästa sättet för dig som besökare är att följa "Häxkvällen i Björnlunda" på Facebook.