Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

400 kr rabatt hos Outnorth

Outnorth är Skandinaviens största e-handel inom Outdoor och vi är stolta över att vara ny partner till Friluftsfrämjandet.

Som medlem hos Friluftsfrämjandet får du ett unikt välkomsterbjudande från Outnorth: 400 kr rabatt när du handlar för minst 1500 kr.

En personlig rabattkod som är giltig till 30 november skickas till dig via e-post inom en vecka efter att du har betalat din medlemsavgift.

Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabattkoder. Kan endast användas vid ett köptillfälle. Gäller ej varor märkta ”Outlet”.

Ta del av det roliga!

Som medlem får du en prenumeration av populära magasinet friluftsliv, möjlighet till massor av aktiviteter, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer! Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag. Låt äventyret börja!

Bli medlem

Hela familjen i ett medlemskap

Omvandla ditt barns medlemskap till ett medlemskap för hela familjen. Då får ni tillgång till hela Friluftsfrämjandets utbud av aktiviteter och medlemsförmåner. Dessutom får ni också magasin Friluftsliv direkt i brevlådan fyra gånger om året.

Uppgradera här!