Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

På gång inom Ung

10 snabba regler på tinget

Här hittar du de 10 reglerna för tinget


Köket

På ting lagar de flesta mat på stormkök, ensamma eller tillsammans med några vänner.


TVMare: Att åka på ting första gången

Många TVMare anser att Tingen är bland det roligaste som finns. Vi välkomnar och uppmuntrar därför nya tingsdeltagare att komma och prova på!


Nytinget

Nytinget är en grupp som vänder sig till dig som är helt ny inom Frilufsfrämjandets barn­ och ungdomsverksamhet. Det riktar sig alltså inte till TVMare (nyinvigda eller andra) som åker på sitt första ting. För dessa finns annan vägledning.


Ramprogram

Nedan är ett preliminärt schema för tinget. Vissa ändringar framför allt i tid kan ske under planeringen eller tingets gång.


Hur anmäler jag mig?

Anmälan görs här på Friluftsfrämjandets webbsida. För att anmäla dig behöver du vara medlem i Friluftsfrämjandet. Att anmäla sig är enkelt.


Lägerinfo

På den här sidan kan du hitta lite mer information om tinget, hur saker går till, vad som kommer hända, och så vidare. Om du vill ha mer grundläggande kunskaper om ting i allmänhet, kan du ta en titt i vår tingsguide.


Om tinget

Ett ting är lite som en festival, fast ute i naturen och för TVMare. Man sover i vindskydd, äter mat från stormkök och träffar folk från resten av landet.


Mer om Mellantinget 2016

Den 7­-9 oktober öppnar vi portarna till ett magiskt läger ­ inte riktigt Hogwarts kanske, men så nära man kommer i vildmarken, nämligen Mellanting 2016, med temat Harry Potter!


Så reser du till Mellantinget

Vi tingsarrangörer vill påminna om att det är bra att boka tågbiljetter till tinget så snart som möjligt, för att få ett bättre pris!


Dags att anmäla dig till Mellantinget!

Den 7-9 oktober bjuder vi in alla friluftsintresserade ungdomar till ett magiskt höstläger utanför Sätila, tre mil sydost om Göteborg.