Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Gösta Frohms Skogsmullestiftelse söker stipendiater

Känner du en barnledare som har gjort något kreativt och nyskapande för Friluftsfrämjandets barnverksamhet? Föreslå hen till Gösta Frohms stipendium!

Gösta Frohm var visionär och visste att friskvård för alla är att röra på sig och vistas i naturen med lek och äventyr under alla årstider. Genom insatser i Friluftsfrämjandets barnverksamhet bidrar vi till att barn får en känsla för naturen samt tillfällen att möta Skogsmulle och hans vänner. Gösta Frohms Skogsmullestiftelse delar varje år ut ett stipendium till någon/några personer som har gjort något speciellt kreativt eller nyskapande för Friluftsfrämjandets barnverksamhet. 

Vill du föreslå någon? Läs uppropet och föreslå hen till Gösta Frohms stipendium senast den 1 februari 2017!

 

Nominering till Gösta Frohms stipendium 2017

Känner du en eller flera ideella barnledare som är nyskapande för Friluftsfrämjandets barnverksamhet och som du vill ska få uppmärksamhet för sin verksamhet?

Genom din nominering har din kandidat möjlighet att få stipendiet och nya kreativa idéer kan nå fler barnledare. Nomineringsblankett kan du hämta här.

Senast den 1 februari 2017 ska ditt förslag ha inkommit till styrelsen. Skicka nomineringsblanketten med din motivering till:
Gösta Frohms Skogsmullestiftelse
c/o sekreterare Anita Stigberg
Engvallsväg 19
147 UTTRAN
eller e-posta till skogsmullestiftelsen@friluftsframjandet.se

Beslut om vem som får årets stipendium tas på stiftelsens årsmöte i mars 2017. Om din kandidat inte får stipendiet 2017 kan du nominera om din kandidat till 2018 års stipendium.

Välkommen med ditt förslag!
Gösta Frohms Skogsmullestiftelse
Jill Westermark
ordförande

Ladda ner nomineringsblankett